افتتاح سیستم اطلاعات بیمارستانی HIS بیمارستان دکتر معاون صحنه

چهارشنبه 15 مرداد سیستم HIS بیمارستان دکتر معاون صحنه با حضور ریاست محترم دانشگاه معاونت محترم دانشگاه ، فرماندار ، و نماینده محترم شهرستان صحنه  برگزار شد. این پروژه با اعتباری بالغ بر 150 میلیون  برقرار گردید. لازم به ذکر است طی یک ماه شروع کار 5 هزار پرونده مراجعین به این بیمارستان ثبت گردیده است.

در ادامه ریاست دانشگاه  ، نماینده و فرماندار از بیمارستان بازدید نموده و بیماران دیالیز را هم عیادت نمودند.

دکتر اکبری ریاست شبکه بهداشت و درمان صحنه در سالن اجتماعات به ارایه عملکرد چند ماهه و اقدامات انجام شده در راستای ترمیم وضعیت این شبکه  و  بیمارستان معاون پرداختند . در ادامه فرماندار و نماینده شهرستان صحنه ضمن حمایت از ریاست شبکه  خواستار همکاری و تعاون کلیه واحد های ذیربط شدند تا  ساختمان جدید بیمارستان معاون که سالها مورد بی مهری قرار داشته است تجهیز و قابل استفاده گردد.

در ادامه ریاست دانشگاه در شورای اداری فرمانداری شرکت نمودند و در این جلسه مصوب شد با اعتباری حدود 5 میلیارد ریال تجهیز و آماده سازی ساختمان بیمارستان شروع گردد.

عباس آبادی

hospital