آغاز پوشش بیمه ای خدمات دندانپزشکی.

با حضور ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی، معاونتین محرنم درمان و بهداشتی دانشگاه در مرکز روستای الهیه صحنه پوشش بیمه ای خدمات دندانپزشکی آغاز شد

با حضور ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی، معاونتین محرنم درمان و بهداشتی دانشگاه  و دکتر قادری ریاست بیمه خدمات درمانی استان در مرکز روستای الهیه صحنه پوشش بیمه ای خدمات دندانپزشکی آغاز شد. در این مراسم ریاست محترم دانشگاه ضمن بازدید از این مرکز اعلام داشت که از امروز متولیان نظام نوین سلامت فصل نوینی را در راه اعتلای سلامت آحاد ملت ایران رقم زده اند و امیدواریم شتهد آسایش و آرامش و سلامت بیشتر مردم خوبمان باشیم. سپس  دکتر حسین کریم و هیئت همراه از مرکز دندانپزشکی بیمارستان معاون صحنه بازدید نمودند. در طی بازدید دکتر پاکزاد سرپرست شبکه  از ریاست محترم دانشگاه تقاضا نمود که موضوع راه اندازی کلینیک ویژه دندانپزشکی بیمارستان صحنه  و مرکز دندانپزشکی دینور را مورد حمایت و امعان نظر قرار داده تا بتوان سطح بالاتری از خدمات را به مردم شهرستان صحنه ارائه نمود.

اما این مراسم حاشیه های جالبی را نیز بهمراه داشت:

• کودکان روستای الهیه با در دست گرفتن تصاویر وزیر محترم بهداشت که بر روی آن جمله " دکتر متشکریم" مراتب قدر دانی خود را از بانی نظام نوین سلامت ابراز داشتند.گفتنیست که این نخستین تشکر و ابراز احساسات بوزیر بهداشت در زمینه تحول نظام سلامت است.
  • برگزار کنندگان مراسم بتوسط ریاست دانشگاه به کودکان سیب و مسواک هدیه نمودند.
  • هوای بسیار مطبوع پاییزی و طبیعت زیبای شهر صحنه هیئت همراه را بوجد آورده بود.
  • ریاست شبکه بهداشت و درمان صحنه وظیف عکاس و گزارشگر مراسنم را شخصا بعهده گرفته بود