نشست مدیزان شبکه ها با مدیر کل دفتر سلامت خانواده

عصر امروز 15 آذر نشستی با حضور مدیر کل سلامت خانواده وزارت بهداشت ، جناب آقای دکتر مطلق و معاونین ایشان و با شرکت روسای شبکه های بهداشت و درمان برگزار شد.

در این جلسه ابتدا دکتر علیرضا احمدی معاونت محترم امور بهداشت دانشگاه ضمن خیر مقدم به میهمانان و حضار به تبیین عملکرد دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه پرداخته و سپس آقای دکتر مطلق بطی سخنانی مراتب نگرانی وزارت بهداشت را از نرخ رو به کاهش باروری در ایران ابراز داشت و به چرایی این موضوع پرداخت. سپش آقای دکتر اسلامی معاون ایشان با ارائه اسلایدهای آماری موقعیت کشور را توضیح داده و به  مقایسه با سایر کشورها پرداخت.