نشست هیئت ریسه دانشگاه: فرصتی برای آمایش منطقه ای

سرپرست شبکه بهداشت و درمان صحنه گفت: ما در انتظار برگزاری جلسه هیئت رئیسه دانشگاه در آینده نزدیک در نگین طبیعت و گردشگری ، "صحنه" هستیم.و در این نشست آمایش منطقه ای هدف ما خواهد بود
  • هیئت امنایی نمودن بیمارستان معاون
  • بین المللی شدن بیمارستان جدید
  • افزایش سرانه و امکانات بهداشت و درمان صحنه با عنایت به موقعیت ممتاز اقلیمی آن
  • مرکزیت مدیریت بحران شرق استان
  • تقویت زیرساخت HI-tech
  • ساخت و یا ترمیم ساختمان شبکه
  • .... از درخواستهای مردم و پرسنل شبکه بهداشت و درمان صحنه است.

دکتر پیمان پاکزاد گفت: اقدام ریاست دانشگاه در برگزاری جلسات هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی در شهرستانها فرصت مناسبی است برای بمنصه ظهور رسانیدن پتانسیلهای منطقه ای. وی افزود امیدواریم که در طی این جلسه بتوانیم جایگاه واقعی و پتانسیل شهر صحنه را به اثبات برسانیم. وی ادامه داد: شهرستان صحنه با برخورداری از یک اقلیم دلپذیر و مطبوع و نیز با عنایت به درصد پایین تنشهای اجتماعی میتواند محور بحث توریسم پزشکی باشد. وی گفت: تمام تلاش ما این است که بیمارستان جدید صحنه را بگونه ای آماده کنیم که استانداردهای IPD یا "بخش پذیرش بیماران خارجی" بر آن منطبق باشد.

همچنین موقعیت سرزمینی صحنه در منطقه شرقی استان امکان پشتیبانی و مدیریت بحران شرق استان را در ید صحنه قرار داده و خواسته ما نیز آنست که هیئت رئیسه دانشگاه با در اختیار قرار دادن فرماندهی بحران شرق استان ما را در بوته آزمایشی قرار دهد که یقین داریم توان مدیریت و اجرای آن را داریم.