بازدید نماینده مردم صحنه از شبکه بهداشت

صبح پنجشنبه 27 آذر، حجت الاسلام احمدی نماینده محترم مردم معزز کنگاور ، صحنه و هرسین در مجلس شورای اسلامی با حضور در شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه و دیدار با دکتر پاکزاد از نزدیک در جریان اقدامات صورت گرفته قرار گرفتند.

سپس در معیت همراهان از تغییرات در حال انجام در بیمارستان دکتر معاون صحنه بازدید نمودند. ایشان ضمن بازدید از مراحل رو به اتمام کلینیک ویژه تخصصی بیمارستان و نیز فضای جدید بخش اداری بیمارستان مراتب رضایتمندی خود و موکلین را اعلام داشته و در پاسخ به تقاضای ریاست شبکه مبنی بر هیئت امنایی شدن ساختار بیمارستان جدید و نیز استقارر بعنوان مرجع توریسم پزشکی استان قول همکاری و حمایت را دادند.

دکتر پاکزاد در پایان عنوان داشت اگرچه انجام این اقدامات با تلاشهای پیوسته

بازدید از کلینیک

پرسنل خدوم در حال انجام است اما ما جداً مرهون حمایتهای ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر کریم هستیم که اگر پشتییابی ایشان از نوآوریها و پیشنهادات ارائه شده ما نبود قادر به پیشبرد این عملیات نبودیم.

وی افزود برای نمونه باید عرض کنم که علیرقم خریداری دستگاه اکوکاردیوگرافی و با توجه به اینکه تحویل دستگاه امری زمان بر است، ایشان شخصا پیگیر انتقال یکدستگاه اکوکاردیوگرافی از بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه به شهرستان صحنه شدند تا ارائه خدمات تشخیصی درمانی به مردم صحنه دچار اخلال نشود. فلذا امیدوارم بتوانیم همزمان با حضور هیئت رئیسه دانشگاه در صحنه مراتب قدردانی مردم خونگرم و مهربان صحنه توسط نماینده مردم صحنه به ایشان ابلاغ نماییم.