دکتر کریم: نحوه جذب هیئت علمی بازنگری خواهد شد

دکتر حسین کریم، ریاست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: بنا داریم تا در نحوه گزینش اعضأ هیئت علمی یک بازنگری نموده و پزشکانی را برای معلمی در دانشگاه انتخاب کنیم که در چارچوب طرح تحول سلامت و در شهرستانها کارنامه خوبی را از خود بجا گذاشته اند.
دکتر حسین کریم، ریاست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در جمع پزشکان متخصص شاغل در بیمارستان معاون شهرستان صحنه گفت: بنا داریم تا در نحوه گزینش اعضأ هیئت علمی یک بازنگری نموده و پزشکانی را برای معلمی در دانشگاه انتخاب کنیم که در چارچوب طرح تحول سلامت و در شهرستانها کارنامه خوبی را از خود بجا گذاشته و موجبات رضایت مردم و شبکه ها از عملکرد علمی و اخلاقی خود را فراهم نموده اند.

وی افزود دانشگاههای ما نیازمند اساتیدی هستند که نیازهای جامعه و مردم ما و دردمندیها را از نزدیک درک نموده باشند و در شرایط سخت همراه مردم دردمند باشند.