حدود 100 عمل جراحی: گزارش کار بیمارستان معاون صحنه

دکتر بهرام آبادی متخصص جراحی و ریاست بیمارستان معاون صحنه در گزارشی به ریاست دانشگاه اعلام داشت بدنبال ایجاد تغییرات اساسی در ساختار بیمارستان دکتر معاون، در حال حاضر ماهانه نزدیک به 100 عمل جراحی در این بیمارستان انجام میشود.

دکتر بهرام آبادی گفت: تیم پزشکان متخصص بیمارستان معاون با تلاش و ایثار، در کنار همراهی کادر این بیمارستان موفق شده است ماهانه صد مورد جراحی را که تا چند ماه پیش ناچار به اعزام و عزیمت کرمانشاه بودند را در این مرکز تحت جراحی قرار دهد و نوید سلامت را به مردم صحنه ارزانی بدارد.

رئیس بیمارستان معاون افزود: علیرقم مشکلات فراوان و از جمله کمبود نیرو در حال تجهیز اتاق عمل سوم هستیم تا بتوانیم خدمات جراحی را در سطح منطقه به مردم ارائه دهیم.

بهرام آبادی اضافه کرد آنچه که امروز در بیمارستان معاون صحنه اتفاق افتاده، یک حرکت جهادی برای خدمت در عرصه بهداشت و درمان است و امیدواریم مسئولین دانشگاه با حمایت بیشتر موجبات دلگرمی و کارکنان و پرسنل را فراهم آورند.