هزینه راه اندازی فاز اول فیلد دندانپزشکی جامعه نگر تأمین شد.

ریاست دانشگاه، دکتر کریم طی تماس با رئیس شبکه بهداشت و درمان صحنه درخصوص دریافت هزینه راه اندازی فاز اول فیلد دندانپزشکی جامعه نگر صحنه رهنمود های لازم را ارائه نمودند.

دکتر پاکزاد گفت: با وجود اینکه در تعطیلی روز جمعه بسر میبریم، ریاست محترم دانشگاه شخصا طی تماسی مراتب اختصاص وجه برای تهیه یونیتهای دندانپزشکی مورد نیاز جهت استقرار در مکان اختصاص داده شده از سوی استاندار محترم و مدیرکل گرانقدر آموزش و پرورش استان را اعلام نمودند که امیدواریم بتوانیم بسرعت نسبت به کارسازی و تهیه ادوات لازم اقدام کنیم.

سرپرست شبکه صحنه افزود مایلم بنوبه ی خودم مراتب قدردانی از ریاست دانشگاه، معاونت محترم توسعه جتاب دکتر شکیبا اعلام نموده و بالاخص سپاس دانشگاه علوم پزشکی را نثار نماینده فهیم مردم صحنه کنم چرا که ایجاد "فیلد دندانپزشکی جامعه نگر" یک حرکت بی بدیل در کشور است و معنای آن بردن خدمات دندانپزشکی در متن جامعه و تغییر ژرف در متد آموزشی رشته دندانپزشکی است که وزارت بهداشت تا کنون طرح خاصی برای تغییر زاویه دید در این رشته انجام نداده بود و ما افتخار میکنیم که یک حرکت ملی، آغاز و مبدأش شهری کوچک لیکن با همتی بلند است.