آغاز مرحله پایانی ساخت بیمارستان دکتر معاون شهر صحنه

با عنایت ریاست دانشگاه و پیگیریهای مقامات استان بلاخره روز شنبه نهم اسفند ماه جاری طی مراسمی رسما عملیات ساختمانی فاز نهایی بیمارستان دکتر معاون شهر صحنه آغاز خواهد شد.

دکتر پاکزاد ، سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه گفت: مدت مدیدی است که مردم عزیز شهر صحنه چشم انتظار اتمام کار ساختمانی و تکمیل بیمارستان دکتر معاون هستند و بنده با نسرت تمام بحضور عزیزان صحنه ای اعلام میدارم که روز شنبه نهم اسفند ماه رآس ساعت 10 صبح با حضور ریاست دانشگاه جناب آقای دکتر حسین کریم، حجت الاسلام احمدی نماینده مردم معزز صحنه، فرماندار پیگیر و ساعی شهرستان صحنه و جمعی از معتمدان و بزرگان بلاخره قفل بزرگ توقف عملیات ساخت بیمارستان باز خواهد شد و مجموعه خدوم دانشگاه علوم پزشکی بهارانه مردم صحنه و حاصل چشم انتظار آنان را تقدیم خواهد نمود.

دکتر پاکزاد گفت علاوه بر شش میلیارد تومان هزینه عملیات ساختمانی ، بهمین میزان نیز برای تجهیز بیمارستان در نظر گرفته شده است.

وی افزود پیگیر هستیم که بیمارستان بصورت فاز فاز تحویل و عملیاتی شود بعلاوه امیدواریم که بتوانیم پیش از اتمام فاز نهایی به جذب پرسنل و آموزش آنان نیز بپردازیم.