بزودی دستگاه رادیولوژی دیجیتال برای صحنه

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه در تشریح برنامه های سال 94 این شبکه اعلام داشت که دستگاه رادیوگرافی دیجیتال برای بیمارستان معاون تخصیص داده شده و ما منتظر تحویل آن در روزهای آینده هستیم.

دکتر پاکزاد گفت با نظر ریاست محترم دانشگاه و در پی جلسه هیئت رییسه دانشگاه در زمستان گذشته موضوع تحویل دستگاه رادیوگرافی دیجیتال مورد تصویب ایشان قرار گرفت. خوشبختانه با زحمات جناب آقای دکتر وهاب دهلقی این دستگاه به صحنه تخصیص یافته و طی روزهای آتی نصب و عملیاتی خواهد شد.