مسئول حراست شبک صحنه منصوب شد.

صبح امروز با حضور جمعی از مسئولین حراست دانشگاه و کارشناسان شبکه بهداشت و درمان صحنه، مسئول حراست شبکه منصوب گردید.

صبح امروز دوشنبه 25 خرداد ماه با حضور جانشین حراست دانشگاه و کارشناسان مسئول ستاد شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه، برادر حیدریان بعنوان مسئول حراست معرفی گردید.

در ابتدا سرپرست شبکه ضمن خوش آمد گویی به حضار مراتب خشنودی خود و همکاران را از استقرار حراست ، پس از دوسال فقدان، ابراز داشت و گفت: حراست در نظام الهی نقش مرأت المومن را ایفا میکند و انتظار ما اینست که عرض و آبروی مومنین و کارکنان را ضمانت کند و بعنوان یگ پیشگیری کننده مانع تعمق انحرافات و خطاها گردد، فلذا امروز را روزی مبارک میدانیم که یک برادر ایثارگر را در کنار خود داریم و امیدواریم با کیاست و دلسوزی این عزیز بتوانیم بر آهنگ حرکت جهادی توسعه و گسترش خدمات بیافزاییم.