ویزیت جهادی بسیج جامعه پزشکی شبکه بهداشت صحنه این گام در ارمنی جان

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه از برگزاری اردوی جهادی و ویزیت رایگان اهالی روستای ارمنی جان این شهرستان توسط بسیج جامعه پزشکی به مناسبت هفته بسیج خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان صحنه  دکتر هوشنگ بهاری ، از برگزاری اردوی جهادی و ویزیت رایگان روستای  ارمنی جان شهرستان صحنه خبر داد و عنوان کرد: در این طرح علاوه بر ویزیت رایگان پزشکی  ودندانپزشکی مشکلات بهداشتی و درمانی این روستا نیز پیگیری شد.

وی در ادامه با بیان اینکه در این طرح پزشک متخصص داخلی ،اطفال ،پزشک عمومی ،دندانپزشک ، کارشناس تغذیه ،ماما ،کارشناسان بهداشتی ،پرستار و بهورز حضور داشتند تصریح کرد : هدف از برگزاری این اردوی جهادی بررسی مشکلات بهداشتی و درمانی روستاها بویژه روستاهای محروم می باشد.

دکتر بهاری درادامه  گفت : در این طرح دارو نیز به صورت رایگان در اختیار مردم قرار گرفت که سبب صرفه جویی در وقت، هزینه های درمان و آمد و شد مردم به نحو چشم‌گیری شد.

ویزیت جهادی