دانش آموزان دبیرستان دخترانه بخش دینور جشنواره غذای سالم برگزار نمودند

دانش آموزان دبیرستان دخترانه بخش دینور جشنواره غذای سالم  برگزار  نمودند
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان صحنه به مناسبت بسیج ملی تغذیه سالم جشنواره غذایی با شعار " کاهش مصرف نمک ، قند و چربی " در دبیرستان دخترانه حضرت زینب (س) بخش دینور با حضور مسئولان محلی برگزار شد.

در این جشنواره 40نفر از دانش آموزان دبیرستان دخترانه حضرت زینب (س)  بخش دینور با پخت غذا های محلی و سالم به رقابت پرداختند .

علی جعفری نژاد کارشناس تغذیه مرکز بهداشت صحنه در این جشنواره  با اشاره به مصرف بالای نمک ،قند و چربی  در کشور ما نسبت به استاندارد جهانی  ضرورت کاهش مصرف نمک، قند و چربی، را به دانش آموزان یادآوری نمود .

این جشنواره  که با حضور بخشدار ، مسئولان آموزش و پرورش ، کارشناس سلامت مدارس ،تغذیه، اولیای مدرسه و دانش آموزان برگزار شد غذاهای تهیه شده با تاکید بر رعایت الگوی تغذیه ای صحیح و کاهش مصرف قند ،نمک و چربی، مورد ارزیابی داوران قرار گرفت و به نفرات برتر جوایزی اهدا شد.

گفتنی است این جشنواره با همکاری  شبکه بهداشت و درمان صحنه ، بخشداری و آموزش و پرورش بخش دینور برگزار شد .

سس

۳۰ دی ۱۳۹۴ ۱۰:۵۹