برگزاری 24 اردوی جهادی توسط کانون فعالیت های جهادی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در یک سال گذشته

کانون فعالیت های جهادی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با برگزاری 24 اردوی جهادی طی یک سال گذشته بیشترین تعداد اردو های جهادی در بین کانون های جهادی دانشگاه های علوم پزشکی کشور را برگزار کرده است.

در جلسه ای که روز سه شنبه(9مهرماه) با حضور اعضای ستاد اردو های جهادی در معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد، نقاط ضعف و قوت اردو های برگزار شده در یک سال گذشته مورد بررسی قرار گرفت.

تعداد اردو های جهادی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در یک سال گذشته 44 اردو بوده است که  تعداد 24 اردو توسط کانون فعالیت های جهادی، 4 اردو توسط بسیج دانشجویی، 4 اردو توسط انجمن اسلامی، 2 اردو نیز توسط دانشکده دندانپزشکی و دیگر اردو ها توسط بسیج جامعه پزشکی برگزار شده است.

یک اردو نیز برای اعضا هیات علمی توسط معاونت فرهنگی و دانشجویی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و بسیج جامعه پزشکی در مناطق زلزله زده و مناطق عملیاتی برگزار شد.

مناطق ثلاث باباجانی، سرپل ذهاب، کنگاور، ازگله، بیلوار و .... از جمله مناطق تحت پوشش این اردو ها بوده است

در این اردو ها 15770 نفر تحت پوشش قرار گرفته و 775 دانشجو و 91 پزشک در این اردو ها خدمت رسانی کرده اند.

برنامه ریزی جهت برگزاری منظم اردو های جهادی در آینده و دو اردو در هر ماه از موضوعات دیگر این جلسه بود.