برگزاری جلسه هماهنگی نظام ارجاع شهرستان های شرق استان به میزبانی شهرستان صحنه

در مورخ ۹۷/۷/۸ جلسه هماهنگی نظام ارجاع شهرستان های شرق استان با حضور کارشناسان معاونت های درمان، بهداشتی، فناوری اطلاعات دانشگاه و با دعوت از شهرستان های هرسین، سنقر، کنگاور و به میزبانی شهرستان صحنه برگزار شد.
این جلسه درخصوص چگونگی نظام ارجاع از مراکز تعیین شده در شبکه بهداشت و درمان هر شهرستان به بیمارستان مربوطه برگزار شد که طی آن دکتر احسان مهری مدیر محترم شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه ضمن خوشامدگویی و استقبال از طرح فوق، به بحث و بررسی ابعاد گوناگون فرآیند ارجاع پرداختند.
لازم به توضیح است که کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه علاوه بر آموزش های لازم در این زمینه، به فراخوان دیگر همکاران به مشارکت در امر نظام ارجاع پرداختند که امید است به تدریج نظام ارجاع و پسخوراند درمان بیماران در آینده نزدیک تحقق یابد.
س۲