معاون اجتماعی از احداث پروژه مرکز خدمات جامع سلامت روستایی شیخ صله شهرستان ثلاث باباجانی و اهدای زمین توسط خیرین نیک اندیش بانک کشاورزی خبر داد

معاون اجتماعی از احداث پروژه مرکز خدمات جامع سلامت روستایی شیخ صله شهرستان ثلاث باباجانی و اهدای زمین توسط خیرین  نیک اندیش بانک کشاورزی خبر داد

به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی دکتر منصوری معاون اجتماعی دانشگاه از احداث پروژه مرکز خدمات جامع سلامت روستایی شیخ صله شهرستان ثلاث باباجانی و اهدای زمین با زیر بنای 600 متر مربع با اعتبار بالغ بر 20 میلیارد ریال  توسط خیرین نیک اندیش بانک کشاورزی خبر داد.

در مراسم احداث پروژه خیّرساز که با حضور فرماندار ثلاث باباجانی ،معاونت اجتماعی دانشگاه ونماینده خیرین برگزار شد کلنگ پروژه خیّر ساز مرکز خدمات جامع سلامت روستایی  ثلاث باباجانی به زمین زده شد.

دکتر منصوری همچنین گفت با مشارکت خیرین پایگاه فوریتهای جاده ای روستای مرزی شیخ صله احداث می شود .

زمین مورد نیاز جهت احداث این پایگاه از سوی خیرین منطقه اهدا گردیده و این پروژه با زیر بنای 160 متر مربع با اعتباری بالغ بر 6 میلیارد ریال توسط خیر محترم سرکار خانم صدیقی احداث خواهد شد.