نشست روسای خانه های مشارکت مردم استان با موضوع بسیج ملی کنترل فشار خون و کارگاه مدیریت پروژه برگزار شد

نشست روسای خانه های مشارکت مردم استان با موضوع بسیج ملی کنترل فشار خون وبرگزاری کارگاه مدیریت پروژه در تاریخ  نوزدهم خرداد ماه توسط دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت وامنیت غذایی استان با حضور مسئولین کمپین بسیج ملی فشار خون معاونت بهداشتی  تشکیل شد.

در این نشست  دکتر بیگلری رئیس کارگروه سلامت وامنیت غذایی استان به حضار خیر مقدم گفتتند و در ادامه دکتر رضایی مدیر مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت گفت خانه مشارکت فضایی است که شبکه های مردمی به سلامت واولویت های سلامت محور در محلات وشهرستانها می پردازند .

وی همچنین با بیان اهداف کارگاه گفت تشکیل جلسات خانه مشارکت با قوت ونظارت بیشتری ادامه یابد و یاداور شد در حال حاضر

اولویت  خانه های  مشارکت در سطح استان اطلاع رسانی ، آگاهی و تهییج مردم برای حضور در پایگاههای سلامت محلات یا مراکز خدمات جامع سلامت  و پیوستن به کمپین ملی کنترل فشار خون  می باشد که می توانند در ارجاع به مراکز مذکور هماهنگی به عمل آورند.

دکتر رضایی افزود خانه های مشارکت برای مداخله در بحرانهایی مانند سیل ، زلزله وبلایای طبیعی فعالیتهای زیادی داشته و در حال حاضر درسطح وزارتخانه برنامه های خانه مشارکت در حال انسجام بندی، وحدت رویه و تجمیع برنامه ها می باشد.

در ادامه دکتر سمیعی رییس اداره همکاریهای بین بخشی در خصوص برنامه بسیج ملی کنترل فشار خون گفتند این بیماری اصلی ترین عامل خطر قابل تغییر برای مرگ ومیر زود رس ناشی از بیماریهای قلبی ، بیماریهای مزمن کلیه وسکته های مغزی در جهان وایران است .

در سال  2017بالغ بر10 میلیون نفر در جهان  به علل مرتبط با فشار خون بالا جان خود را از دست داده اند .

وی افزود حدود 15 میلیون نفر مبتلا به فشار خون بالا در ایران هستند.

دکتر شاه آبادی مدیر گروه بیماریهای غیر واگیر معاونت بهداشتی با اشاره به اجرای برنامه نمادین کمپین ملی کنترل فشار خون در معاونت بهداشتی ، دستورالعمل روند پیشرفت  کار و نحوی اجرای برنامه بسیج ملی کنترل فشار خون در استان کرمانشاه را شرح دادند.

در این نشست از حضور دکتر کرمی متین عضو هیات علمی دانشگاه ومدیریت پروژه نویسی درخانه مشارکت مردم  قدر دانی به عمل آمد.