کشف و ضبط یک دستگاه لیزر غیرمجاز در شهرستان صحنه

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه، طی بازدید بعمل آمده توسط کارشناسان واحد نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی و شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه، یک دستگاه لیزر غیرمجاز کشف و ضبط، مکان مورد نظر پلمپ و مستندات جهت تشکیل پرونده و صدور دستور قضایی به دادگاه ارجاع داده شد. کارشناس واحد نظارت بر درمان شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه، با اعلام این خبر گفت: متخلف بدون داشتن هیچگونه مجوز قانونی و مدرک معتبر با استفاده از دستگاه لیزر غیرمجاز، به انجام لیزر پوست و مو اقدام نموده که پس از اطلاع، با همکاری کارشناسان نظارت بر درمان دانشگاه، اداره اماکن و نیروی انتظامی، مکان مورد نظر پلمپ گردید. وی در پایان از شهروندان خواست برای درمان بیماری های پوستی و یا انجام هر عمل زیبایی دیگر، تنها به مراکز پزشکی معتبر مراجعه نمایند.
۱ خرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۵۲