بازدید استاندار ورئیس دانشگاه علوم پزشکی از ساختمان بیمارستان شهرستان صحنه

پنج شنبه نهم خرداد شهرستان صحنه پذیرای آقای دمیاد استاندار محترم کرمانشاه، و آقای دکتر نیکبخت ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی بود.مدیران شهرستان از جمله فرماندار ،مدیران بهداشت و درمان شهرستان صحنه ،امام جمعه و نماینده شهرستان در مجلس نیز ایشان را همراهی نمودند.هیئت مذکور ابتدا پروژه سد سازی قشلاق را افتتاح نمودند و آقای استاندار در ادامه بازدیدهای خود از بیمارستان در حال احداث “دکتر معاون” بازدید نمود.
در حاشیه این بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت:  عملیات ساخت این بیمارستان از ۲ سال گذشته به دلیل کمبود اعتبار برای ساخت، متوقف شده است.این بیمارستان دارای پیشرفتی ۷۵ درصدی است که  تکمیل آن ۳ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
در ادامه ساختمان مسکونی متخصصین این بیمارستان نیز افتتاح گردید

استاندار کرمانشاه با حضور در نشست شورای اداری شهرستان صحنه به سفر خود در این شهرستان پایان داد.

افتتاح1

استاندار