رسالت :
مواجه شدن کشوربا دوران گذر تغذیه ای که موجب شده ازیک طرف سوءتغذیه پروتئین انرژی درکودکان و کمبود ریزمغذی ها ، گروههای سنی مختلف جامعه را متاثر سازد و از سوی دیگر روند بیماریهای متابولیک ازجمله بیماریهای قلبی وعروقی، دیابت، سرطانها، چاقی، افزایش فشارخون و افزایش کلسترول خون رو به گسترش وهشدار دهنده شود، توجه به برنامه ریزی واجرای مداخلات مناسب تغذیه ای را بار دیگر بطور جدی مطرح می سازد.
طبعاً در طراحی و اجرای برنامه های بهبود امنیت غذایی منطقه، وجود کارشناسان تغذیه درمعاونت بهداشتی ضروری است.
شرح وظایف کارشناس تغذیه :
تغذیه کودکان
1) برنامه حمایتی بهبودوضع تغذیه کودکان
2) همکاری باکارشناس برنامه کودکان
تغذیه مادران
1- آموزش تغذیه دوران بارداری وشیردهی برای :
الف) مادران بارداروشیرده
ب) کارکنان بهداشتی ازسطح ستادی تامحیطی و بین بخشی
2- تهیه شعارهای بهداشتی تغذیه ای
3- تهیه پمفلت ساده جهت استفاده مادران
4- مشاوره تغذیه با مادران باردار
برنامه تغذیه جوانان و مدارس
1- برنامه ارتقاء سطح سلامت دانش آموزان دختردبیرستانی ازطریق آموزش تغذیه
وآهن یاری
2- تهیه متون آموزشی
تغذیه سالمندان
برنامه ارتقاء فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه و بهبود شیوه زندگی
1- طراحی وتهیه مطالب آموزشی مناسب برای عموم مردم درقالب پمفلت و...
2-برگزاری جلسات و کلاس های آموزشی برای بهورزان
3-مشارکت فعال در برگزاری بسیج های همگانی و مناسبت های خاص