نبض کار و تلاش در بیمارستان معاون صحنه به تپش درآمد

در حال حاضر متخصصینی از رشته های طب داخلی، جراحی عمومی، قلب و عروق، زنان و زایمان، رادیولوژی و اطفال و بیهوشی در بیمارستان معاون بکار مشغولند.

با حمایت ریاست محترم دانشگاه ، جناب آقای دکتر حسین کریم ، بیمارستان معاون صحنه به عرصه خدمت مبدل شده است.

دکتر پاکزاد رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه اعلام داشت که با پیگیریهای انجام شده و عنایت ریاست دانشگاه و نظر ویژه معاونت محترم درمان دانشگاه، بمحض اعلام کمبودهای تخصصی شهرستان صحنه، نسبت به اعزام نیروهای تخصصی اقدام گردیده و در حال حاضر بیمارستان معاون در زمینه های

• طب داخلی
  • قلب و عروق
  • جراحی
  • اطفال
  • زنان و زایمان
  • تغذیه و رژیم درمانی

آماده پذیرش و مداوای بیماران میباشد. وی افزود بزودی دستگاه اکوکاردیوگراف و تست ورزش نیز در بیمارستان بکار گرفته خواهد شد.

وی در انتها مراتب تشکر خود و پرسنل بیمارستان معاون و شبکه بهداشت و درمان را از ریاست دانشگاه ، معاونت درمان و معاونت توسعه دانشگاه اعلام نمود.