معارفه رئیس شبکه کنگاور

روز چهارشنبه دوم دی ماه مراسم معارفه دکتر شهرام روشنی نژاد در منصب ریاست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور برگزار شد.

در این مراسم که با حضور دکتر علیرضا احمدی معاونت بهداشتی، دکتر اختری سرپرست حوزه ریاست دانشگاه، دکتر پاکزاد ریاست شبکه صحنه، آقای نادر رضایی جانشین حراست دانشگاه و در معیت حجت الاسلام احمدی نماینده محترم مجلس شورای اسلامی برگزار شد، دکتر روشنی نژاد رسما بعنوان ریاست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور آغاز بکار کرد.

گفتنی است که آخرین محل خدمت دکتر روشنی نژاد قبل از این انتصاب، شبکه بهداشت و درمان صحنه بود.

پرسنل و کارکنان شبکه بهداشت و درمان صحنه برای ایشان آرزوی موفقیت نموده و امیدوارند که همکاریهای این دو شهرستان در زمینه امداد رسانی و خدمات بهداشتی درمانی منجر به بهبود کیفیت و ارتقأ وضعیت شود.