اختصاص یک دستگاه خودرو به شبکه بهداشت و درمان صحنه

با عنایت ویژه ریاست مجترم دانشگاه ، یکدستگاه خودرو سمند به شبکه بهداشت و درمان صحنه تخصیص یافت.

دکتر پاکزاد گفت: متأسفانه بدلیل انتقال خودروهای شبکه در سالیان قبل ، شبکه بهداشت صحنه بلحاظ بضاعت امکانات در وضع بدی بسر میبرد بطوریکه حتی در مواقع بحران نیز فاقد امکانات مناسب حمل و نقل برای مداخله در بحران بود. وی افزود از بدوع شروع بکار اقدام به ارزیابی و نیاز سنجی در خصوص توان لجستیکی شبکه نمودیم و در ملاقات و تماس با ریاست دانشگاه و طرح موضوع ایشان دستور رسیدگی و بطور خاص رفع مشکل را دادند که روز گذشته یک دستگاه خودرو سواری سمند به صحنه اختصاص یافت.

وی افزود: جا دارد تا از عنایت ویژه ریاست دانشگاه به مردم و شهرستان صحنه تقدیر نماییم و امیدواریم بتوانیم با عملکرد مثبت و جهادی زمینه جذب عنایات مجدد و مکرر ایشان باشیم.