آمادگی مدیریت فوریتهای استان برای برقراری اورژانس هوایی در صحنه

در نشست سرپرست شبکه بهداشت و درمان صحنه با مدیریت فوریتهای پزشکی استان ضمن بررسی مسائل و مشکلات پایگاه فوریتهای پزشکی شهرستان صحنه ، معاونت فنی فوریتهای پزشکی استان مراتب آمادگی برای اعزام بالگرد اورژانس در موارد ضروری را اعلام نمود.

صبح امروز و پیرو تصمیمات اخذ شده در نشست هیئت رئیسه دانشگاه، طی نشستی در محل اداره فوریتهای پزشکی استان با حضور دکتر مدرسی ریاست فوریتها، صادقی معاونت فنی این اداره، دکتر پاکزاد ریاست شبکه صحنه و خدایی سرپرست پایگاه فوریتهای صحنه ، مسائل و مشکلات موجود از قبیل نامناسب بودن موقعیت و مکان فعلی پایگاه، اصلاح چارت سازمانی این پایگاه و وضعیت لجستیکی موجود مورد بررسی قرار گرفت.

ریاست شبکه بهداشت و درمان صحنه ضمن اعلام حمایت شبکه از توسعه فعالیتهای پایگاه فوریتهای پزشکی صحنه بر تبدیل ساختار اداری این پایگاه از جاده ای به شهری تاکید نموده، مراتب آمادگی برای تاسیس یک پایگاه مجهز را اعلام نمودند. در پایان این نشست مجددا بر آمادگی برای اعزام بالگردهای ویژه عملیات امداد تاکید گردید.

۲۲ دی ۱۳۹۳ ۱۶:۰۰