صحنه: تشکیل دفتر مطالعات اعتیاد

دفتر مطالعات اعتیاد با هدف تقویت بنیه علمی درمان اعتیاد و تحقیق و توسعه در این زمینه تشکیل شد

سرپرست شبکه بهداشت و درمان صحنه گفت: با نظر ریاست محترم دانشگاه ما مأموریت یافته ایم تا در خصوص معظل اعتیاد و اتخاذ شیوه های نوین در حوزه های پیشگیری و درمان به بررسی و تدوین راهکار و استراتژی بپردازیم. بهمین منظور و در نخستین گاه اقدام به راه اندازی دفتر مطالعات اعتیاد در شهرستان صحنه نمودیم.

دکتر پاکزاد افزود: گرچه چنین اقدامی در قالب مرکز مطالعات اعتیاد غرب کشور ، چند سال قبل و با تلاشهای کارشناسان دانشگاه میرفت تا به منصه ظهور رسیده و نتایج آن نیز به ثمر بنشیند، لیکن تغییر مدیریت ارشد دانشگاه و عدم آشنایی با مقوله اعتیاد و الزامات آن ، تلاشهای گذشته را ابتر نمود. اما در حال حاضر ریاست دانشگاه تأکید بسیاری بر اتخاذ رویکردهای علمی نوین در این حوزه دارند و با توجه به توان عملیاتی و علمی موجود در شهرستان صحنه ، ما در قالب این دفتر نوید بخش اقدامات بسیلر خوبی خواهیم بود که بتذریج به سمع و نظر عزیزان خواهیم رساند.

گفتنی است در اولین اقدام، بتدریج منابع مطالعاتی در حوزه مطالعات اعتیاد برای استفاده علاقمندان این حوزه تخصصی بر روی ساب پورتال صحنه قرار خواهد گرفت.

کتابخانه دیجیتالی دفتر مطالعات اعتیاد