کارگاه آموزشی برنامه ادغام یافته سلامت میانسالان برگزار شد

کارشناس مسئول سلامت خانواده مرکز بهداشت صحنه هدف از برگزاری این کارگاه را آشنایی پزشکان با نحوه اجرای برنامه سبا(سلامت بانوان ایرانی ) و سما ( سلامت مردان ایرانی ) عنوان کرد .

فریبا نیکرو گفت :طرح کشوری  "برنامه ادغام یافته میانسالان " از نیمه دوم سال جاری  در شهرستان صحنه به مرحله اجرا در خواهد آمد و طبق برنامه ریزیهای انجام شده تا پایان سال  33درصد از جمعیت میانسالان مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت.

نیکرو در ادامه افزود : پیش بینی شده است تا در سال آینده نیز67 درصد باقیمانده از جمعیت میانسالان  توسط کارشناسان این شبکه مورد ارزیابی قرار بگیرند.

وی در پایان گفت :این کارگاه با حضور کلیه  پزشکان شاغل در مراکز بهداشتی درمانی و نماینده پزشکان بخش خصوصی برگزار گردید .

دکتر غلامعلی نوری از مدرسین این کارگاه گفت :ورزش و تغذیه سالم دو عنصر مهم در میزان سلامت دوران میانسالی است .

وی افزود : مصرف دخانیات باعث افزایش میزان ابتلاء به پوکی استخوان در سنین میانسالی خواهد شد.

کارگاه آموزشی برنامه ادغام یافته سلامت میانسالان صحنه

دکتر  آتوسا جابرسینه دیگر مدرس این کارگاه با ذکر راههای پیشگیری از یبماریهای دوران میانسالی  (59-30سال) و اهمیت تغذیه در این سنین گفت : جهت پیشگیری از ابتلاء به پوکی استخوان  مصرف یک قرص  (50/000  واحد ) ویتامین D در ماه به میانسالان توصیه میشود .

کارگاه آموزشی برنامه ادغام یافته سلامت میانسالان  شهرستان صحنه

علی جعفری نژاد کارشناس تغذیه نیز در این کارگاه با توضیح برنامه مرتبط با تغذیه میانسالان گفت : نحوه صحیح تغذیه در سنین مختلف میتواند بر سلامت شخص در همان سن و سنین بعدی موثر باشد و از بروز بیماریهای شایع ازقبیل دیابت ،فشارخون،پوکی استخوان  و انواع سرطانها  جلوگیری نماید.

گزارش تصویری کارگاه :

کارگاه آموزشی برنامه ادغام یافته سلامت شهرستان صحنه