نشست صمیمانه سرپرست شبکه بهداشت صحنه با متخصصین کلینیک ویژه

صبح امروز متخصصین کلینیک ویژه بیمارستان دکتر معاون صحنه با سرپرست شبکه بهداشت ودرمان دیدار نمودند و به بیان دیدگاهها و نظرات خود در خصوص خدمت رسانی بهتر به مردم پرداختند.

در این دیدار متخصصین  کلینیک ویژه در خصوص کارانه میتنی  بر عملکرد  انتقاداتی داشتند و  خواستار تغییر نحوه پرداخت  کارانه ها از سوی شبکه بودند.

سرپرست شبکه بهداشت ودرمان صحنه نیز گفت : از آنجایی که  پرداخت کارانه طبق دستورالعمل دانشگاه انجام می شود لذا شبکه نمی تواند خارج از ضوابط دانشگاه عمل نماید.

وی همچنین دلیل تاخیر در پرداخت ها را عدم همکاری سازمانهای بیمه گر جهت آزادسازی منابع مالی اعلام کرد .

دکتر بهاری درپایان ضمن تقدیر از زحمات پزشکان متخصصین گفت : در جلساتی که با ریاست محترم دانشگاه خواهیم داشت مطالبات همکاران محترم را منعکس می نمائیم .

دکتر

۲۴ آبان ۱۳۹۴ ۱۰:۰۹