دکتر بهاری: صحنه در آستانه پیوستن به جامعه ایمن کشوری قرار گرفت

سرپرست شبکه بهداشت ودرمان صحنه با اعلام این خبر افزود :به همین منظور همایش جامعه ایمن فردا با حضور مقامات شهرستانی و استانی در محل فرمانداری با ریاست فرماندار محترم شهرستان برگزار خواهد شد .

دکتر هوشنگ بهاری  هدف کلی از این همایش را پیشگیری از سوانح و حوادث در قالب مدل جامعه ایمن  مطرح کرد و افزود : پیشگیری از حوادث مبتنی است برایجاد یک جامعه ایمن که  متکی به همکاری های بین بخشی ، مشارکت مردمی و دخالت مسئولین محلی می باشد.

دکتر بهاری گفت :در حال حاضر بهترین مدل معرفی شده در دنیا جهت پیشگیری از حوادث مدل جامعه ایمن می باشد که مرکز همکاری مشترک با WHO  در سوئد مسوول هدایت برنامه های جامعه ایمن ،در دنیا را به عهده دارد و این سازمان بطور مستقیم با جامعه و رهبران آن برای ایجاد برنامه هایی مبتنی بر ویژگی های جامعه برای پیشگیری از آسیبها فعالیت می کند.

وی درپایان گفت : شبکه بهداشت ودرمان صحنه بعنوان دبیرخانه جامعه ایمن برنامه ریزی و نظارت بر نحوه پیشبرد اهداف برنامه را برعهده دارد.

گفتنی است این کمیته در سال 1997 به عنوان یک مرکز حمایتی وابسته به شبکه ایمن سازمان بهداشت جهانی به رسمیت شناخته شد.