دکتر بهاری : بهترین و کاملترین طرح مقابله با سوانح وحوادث طرح جامعه ایمن است

دکتر بهاری : بهترین و کاملترین طرح مقابله  با سوانح وحوادث طرح جامعه ایمن است
سرپرست شبکه بهداشت ودرمان صحنه گفت: اولین جلسه جامعه ایمن شهرستان صحنه به ریاست دکترعباس آبادی فرماندار شهرستان ، کارشناسان معاونت بهداشتی و شبکه های بهداشت ودرمان شرق استان تشکیل شد.

دکتر هوشنگ بهاری در این نشست گفت : درجامعه ایمن که با مشارکت مردم ، نهادهای مختلف جامعه و مسئولین محلی تشکیل می شود تلاش      می شود با همکاری بین بخشی  سوانح و حوادث به حداقل یا صفر کاهش یابد.

وی با بیان اینکه دبیرخانه جامعه ایمن در معاونت بهداشتی این شبکه مستقر می باشد گفت : همه ادارات در طرح جامعه ایمن مشارکت دارند اما پنج کمیته فنی اجرایی ، تبلیغات و اطلاع رسانی ،  آموزش ،مراقبت و کاهش آسیب ،پایش و ارزیابی  کمیته های اصلی جمعه ایمن شهرستان را تشکیل می دهند .

سرپرست شبکه بهداشت ودرمان صحنه در پایان ضمن مهم ارزیابی کردن طرح جامعه ایمن افزود: اگر می خواهیم باعث ارتقاء سلامتی شهروندان شویم ،باید اتخاذ راهکارهای مشارکتی هدف اصلی ما باشد چرا که سلامتی یک مسئولیت همگانی است .

جامعه ایمن