دکتر بهاری : ویزیت جهادی بسیج جامعه پزشکی شبکه بهداشت ودرمان صحنه انجام شد +گزارش تصویری

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه از برگزاری اردوی جهادی و ویزیت رایگان اهالی روستای لرخانی این شهرستان توسط بسیج جامعه پزشکی به مناسبت هفته بسیج خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان صحنه  دکتر هوشنگ بهاری ، از برگزاری اردوی جهادی و ویزیت رایگان روستاهای لر خانی  شهرستان صحنه خبر داد و عنوان کرد: در این طرح علاوه بر ویزیت رایگان پزشکی  ودندانپزشکی مشکلات بهداشتی و درمانی این روستا نیز پیگیری شد.

وی در ادامه با بیان اینکه در این طرح پزشک ،دندانپزشک ، کارشناس تغذیه ،ماما ،کارشناسان بهداشتی ،پرستار و بهورز حضور داشتند تصریح کرد : هدف از برگزاری این اردوی جهادی بررسی مشکلات بهداشتی و درمانی روستاها بویژه روستاهای محروم می باشد.

دکتر بهاری درادامه  گفت : با اجرای طرح ویزیت و درمان رایگان در روستاهای محروم و صعب العبور که با حضور پزشکان عمومی و متخصص صورت می‌گیرد، در وقت، هزینه های درمان و آمد و شد مردم به نحو چشم‌گیری صرفه جویی می‌شود.

وی در پایان گفت : به مناسبت هفته بسیج ویزیت جهادی با حضور پزشکان متخصص در روستای ارمنی جان تا پایان هفته بسیج انجام خواهد شد.

ویزیت جهادی