دکتر بهاری : روند تکمیل بیمارستان دکتر معاون صحنه سرعت می گیرد

سرپرست شبکه بهداشت و درمان صحنه گفت :صبح امروز دکتر نصیری مسئول پیگیری پروژهای عمرانی علوم پزشکی کرمانشاه به همراه کارشناسان دفتر فنی و معاونت درمان با حضور در شهرستان صحنه به برررسی موانع ومشکلات پیش روی پیشبرد تکمیل بیمارستان دکتر معاون پرداختند.

دکتر هوشنگ بهاری گفت :با پیگیریهای بعمل آمده و طبق دستور ریاست محترم دانشگاه  دکتر نصیری و هیئت همراه ایشان به بررسی موانع ومشکلات پیش روی پیشبرد تکمیل بیمارستان دکتر معاون پرداختند .

سرپرست شبکه بهداشت و درمان صحنه با اشاره به اینکه بیمارستان در حال ساخت صحنه دارای پیشرفتی بیش از 85 درصد می باشد گفت : در این جلسه مقرر گردید  جهت امکان افزایش ارائه خدمات بستری ، تغییر کاربری قسمت اداری به درمانی توسط کارشناسان فنی دانشگاه  مورد بررسی قرار گیرد .

وی افـــــــــزود :  رفع   نقصهای اداری انجام مناقصات باقی مانده و تســـــــــریع در پرداخت مطالبــــــــــــــات پیمانکار ازدیگر مصوبـــــــــات این جلسه   بود .

دکتر بهاری در پایان گفت :  بدلیل نیاز شهرستان با جدیت مصوبات این جلسه را پیگیری می نمائیم  لذا در همین راستا جلسه ای فردا در دانشگاه جهت بررسیهای بیشتر تشکیل خواهد شد.

نصیری