کارشتاس تغذیه کلینیک شبکه بهداشت ودرمان صحنه گفت : مبتلایان به آنفلوآنزا با عوارضی مانند تب، بیاشتهایی، تهوع و استفراغ و اسهال روبرو میشوند که نیاز به دریافت تغذیه مناسب، در فرد مبتلا افزایش مییابد.
علی جعفری نژاد گفت :به
ازای هر درجه افزایش تب، باید 13 درصد انرژی دریافتی از غذا بیشتر شود.
بنابراین در صورت کاهش
مصرف غذا ناشی ازبیاشتهایی در طول روز، باعث کاهش پروتئین دریافتی در افراد
مبتلا و در نتیجه کاهش تدریجی مقاومت بدن در برابر میکروبها میشود.
وی با اشاره به اینکه استفاده از مایعات خیلی شیرین به علت امکان ایجاد اختلالات گوارشی توصیه نمیشود افزود : ضرورت
بهرهمندی افراد مبتلا به آنفلوآنزا از یک رژیم غذایی مناسب احساس می شود لذا این افراد باید
روزانه 4 – 3 لیتر مایعات برای تصفیه بدن از مواد سمی و نیز جبران مایعات اتلاف
شده و مورد نیاز بدن، استفاده کنند.
این کارشناس تغذیه گفت: شیر بهترین نمونه از مایعات است که انرژی، پروتئین،بخشی از ویتامینها، مواد
معدنی و مایعات لازم مورد نیاز بیمار را تامین میکند.
جعفری نژاد
اذعان داشت: استفاده از انواع غلات و فرآوردههای آن مانند برنج، ماکارونی، نانهای
سبوسدار و آبمیوههای طبیعی و همچنین مصرف انواع مغزها و دانهها مثل کنجد و مصرف
سوپ، ویتامینها و مواد معدنی لازم برای بهبود بیماری را تامین میکند.
وی با اشاره به اینکه انار شیرین خاصیت آنتی اکسیدانی را برای مهار یا خنثیسازی رادیکالهای
آزاد دارد و با داشتن این خاصیت میتواند با بیماریهای مختلف از جمله آنفلوآنزا
مقابله کندبه مبتلایان آنفلوانزا توصیه کرد انار بخورند.