اخبار

معاون مدیر نظارت بر مواد غذایی سازمان غذا و داروی کرمانشاه :چراغ راهنمای تغذیه گامی مهم در راستای ارتقاء سلامت مواد غذایی می باشد

معاون مدیر نظارت بر مواد غذایی سازمان غذا و داروی کرمانشاه :چراغ  راهنمای تغذیه گامی مهم در راستای ارتقاء سلامت مواد غذایی می باشد
معاون مدیر نظارت بر مواد خوراکی ،آشامیدنی و بهداشتی سازمان غذا و داروی علوم پزشکی کرمانشاه در کارگاه آموزشی سیب سلامت در شهرستان صحنه عنوان کرد: این راهنما به منظور طراحی نشانگرهای رنگی تغذیه ای بر روی برچسب محصولات خوراکی تدوین شده است تا با افزایش آگاهی مصرف کننده گان و اصلاح الگوی مصرف در ارتقاء سلامت جامعه گامهای موثری برداشته شود.

مهندس عبدالرضا فرجاد افزود :محصولات خوراکی عرضه شده باید مطابق ضوابط و قوانین سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تولید و دارای پروانه ساخت معتبر باشند.

وی بخشهای هشت گانه نشانگر های رنگی تغذیه طراحی شده را اینگونه برشمرد :

- آرم سازمان غذا و دارو

- معیار و اندازه سهم قابل فهم و ارزیابی

- میزان انرژی در هر سهم بر حسب کیلو کالری

- شاخصهای مورد ارزیابی مواد مغذی مورد ارزیابی

- مقدار عددی و واحد اندازه گیری شاخصهای مورد ارزیابی در اندازه سهم

– (نشانگر های رنگی ) رنگهای تعیین شده برای هر شاخص

- راهنمای رنگها

- شماره پروانه های بهداشتی تولید /ورود

کارشناس سازمان غذا و داروی علوم پزشکی اظهار کرد : تولید کنندگان مواد غذایی مکلفند مشخصات لازم را در مورد هر نوع فرآورده به خط فارسی خوانا روی بسته یا ظرف محتوی جنس قید نمایند و در مواردی که فرمول یا مواد ترکیبی طبق تقاضای سازنده بایستی محفوظ بماند محصول را به وزارت بهداشت تسلیم و شماره پروانه آن را روی بسته بندی ذکر نماید .

مهندس فرجاد در پایان گفت :بعضی از تولیدکنندگان غیر مسئول تاریخ مصرف و یا آدرس کارخانه را در روی بسته‌بندی بگونه‌ای درج می‌کنند که خوانا نباشد ، پس بازرسان بهداشت بهتر است به این‌گونه محصولات بیشتر توجه نمایند زیرا که این موضوع  عدم احساس مسئولیت مدیریت ضعیف تولیدکننده را می‌رساند و یا اینکه اصلا محصول تقلبی بوده و یا دچار مشکل خاصی است .

1

 
   

 

1  

1  

1 

1  

 


 

۱۴ دی ۱۳۹۴ ۰۹:۰۶

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید