اخبار

دکتر بهاری : شرکتهای تولید کننده مواد غذایی فرصت آزمون و خطا ندارند

دکتر بهاری : شرکتهای تولید کننده مواد غذایی فرصت آزمون و خطا ندارند
سرپرست شبکه بهداشت و درمان صحنه در همایش سیب سلامت کارکنان این شبکه گفت : هدف از اجرای طرح سیب سلامت ارتقاء وضعیت بهداشتی واحدهای صنفی تولید کننه مواد غذایی است.

دکتر هوشنگ بهاری با اشاره به اینکه سیب سلامت به واحدهای صنفی تعلق میگیرد که بر اساس ارزیابی بازرسان بهداشتی معیارهای لازم را کسب نموده باشند گفت : هدف اصلی این طرح رساندن واحدهای صنفی غذایی به رتبه نهایی ایمنی مواد غذایی است تا وضعیت بهداشتی این  واحدها ارتقاء یابد که این خود سب افزایش اعتماد مردم نسبت به آن واحد صنفی و درنهایت افزایش میزان فروش برای تولیدکنندگان خواهد شد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان صحنه با بیان اینکه هدف گذاری تمام تولید کنندگان مواد غذایی باید تولید محصولاتی باشد که سلامت شهروندان را بدنبال داشته باشد اظهار داشت : اهمیت غذای سالم و نگاه تغییر یافته وزارت بهداشت به موضوع غذا از سوی مسئولان این وزارتخانه  کاملا" مشخص است لذا طرحهایی از قبیل "سیب سلامت " و "چراغ راهنمای تغذیه " در راستای همین تغییر نگاه و اهمیت غذای سالم در تامین سلامت شهروندان می باشد .

دبیر کارگروه سلامت و ایمنی غذایی شهرستان صحنه گفت : اهمیت سلامت مردم و حساسیت مواد غذایی به حدی است که رعایت نکردن کوچکترین موارد بهداشتی می تواند سبب حذف شرکت یا برندی خاص از گردونه مصرف مردم بشود.

دکتر بهاری در پایان گفت: با وجود اینکه شخصا" اعتقاد دارم وجدان کاری تولید کنندگان مواد غذایی بهترین ناظر در چرخه تولید آنان است اما بر حسب وظایف قانونی و جهت جلوگیری از سو ء استفاده ها احتمالی برخی واحدهای تولیدکننده مواد غذایی کلیه واحدهای فعال در این عرصه زیر ذربین بازرسین بهداشتی قرار دارند .

گفتنی است همایش سیب سلامت به همت واحد نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی ، بهداشتی شبکه بهداشت صحنه با حضور کارشناسان سازمان غذا و دارو جهت کارکنان این شبکه برگزار شد.

1 

1  

ن  

  1  

۱۴ دی ۱۳۹۴ ۱۰:۳۸

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید