بیانیه 22بهمن بسیج جامعه پزشکی شبكه بهداشت ودرمان صحنه

بیانیه 22بهمن بسیج جامعه پزشکی شبکه بهداشت ودرمان صحنه
بسیج جامعه پزشکی شبکه بهداشت ودرمان صحنه با صدور بیانیه ای آحاد ملت شریف ایران را به حضور پر شور در راهپیمایی 22بهمن دعوت نمود.

بیانیه

22بهمن روز تجدید عهد با انقلاب ، امام و اسلام است.    مقام معظم رهبری(مد ظله العالی )

22 بهمن یادآور سلحشوری ها و از جان گذشتگی های ملت ایران اسلامی است که با فریاد رسای خود طنین  «استقلال ، آزادی، جمهوری اسلامی » را به گوش همه جهانیان رساندند و امروز ملت ما تحت امر مقام معظم رهبری قله های افتخار را یکی پس از دیگری فتح می کند.

پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران، نقطه عطفی در تاریخ ایران و جهان بود که ضمن قطع شدن دست اجانب و مستکبران از دامن ملت ایران ،حاکمیتی جدید با اندیشه و حرفی نو به میدان آمد که طنین آرمانهایش امروز فراتر از خاورمیانه شنیده میشود.

حضور آگاهانه آحاد ملت شریف ایران در یوم‌الله 22 بهمن پاسداشت از جوهره انقلاب، احترام به شهیدان، پیروی از ولایت در احیای فرهنگ و تمدن اسلامی و آمادگی جهت برپایی حکومت جهانی امام عصر (عج)  است.

بسیج جامعه پزشکی شبکه بهداشت و درمان صحنه ضمن دعوت از  ملت پر افتخار ایران اسلامی به حضور پر شور در راهپیمائی  22بهمن همگام با ملت شریف ایران دراین  راهپیمایی 22 حضور خواهد داشت.