کسب مقام اول مسابقات شطرنج کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه توسط همکار گرامی، خانم حسنا ناصری

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه، مسابقات ورزشی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، انتخابی تیم المپیادهای ورزشی قهرمانی دانشگاه های علوم پزشکی، روز سه شنبه مورخ شانزدهم بهمن ماه، در محل دانشکده بهداشت برگزار شد.
در این مسابقات که همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی برگزار شد، همکار گرامی، خانم حسنا ناصری، به کسب مقام اول مسابقات شطرنج کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نائل گردید.
ضمن عرض تبریک و تهنیت به سرکار خانم ناصری و شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه، موفقیت روزافزون ایشان را از درگاه خداوند متعال مسئلت می نمائیم.