افتتاح انبار دارویی و ملزومات مصرفی بیمارستان دکتر معاون شهرستان صحنه

همزمان با افتتاح بخش دیالیز بیمارستان دکتر معاون شهرستان صحنه، انبار دارویی و ملزومات مصرفی بیمارستان با ۲۵۰ متر زیربنا و اعتباری بالغ بر ۱۶۰ میلیون تومان به بهره برداری رسید.
آیین افتتاح انبار دارویی و ملزومات مصرفی بیمارستان روز یکشنبه مورخ ۹۷/۱۲/۲۶ همزمان با افتتاح بخش دیالیز و باحضور دکتر مرادی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، دکتر شادنوش رئیس مرکز مدیریت پیوند و بیماری های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر روشنی معاون درمان دانشگاه، دکتر مهری مدیر شبکه بهداشت و درمان و مهندس فرزادی پور فرماندار شهرستان صحنه، برگزار شد.
شایان ذکر است این انبار با تلاش و پیگیری های مستمر مسئولین شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه، از طریق تغییر کاربری، تعمیر و بهینه سازی فضاهای موجود در ساختمان قدیمی بیمارستان، مورد بهره برداری قرار گرفته است.