جلسه پرسش و پاسخ کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه با نماینده محترم مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

جلسه پرسش و پاسخ کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه با  نماینده محترم مجلس شورای اسلامی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه، روز یکشنبه هشتم اردیبهشت ماه، جلسه پرسش و پاسخ کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه با جناب آقای سلیمانی نماینده محترم شهرستان های صحنه، هرسین و کنگاور در مجلس شورای اسلامی، در محل سالن جلسات شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه برگزار شد.
در ابتدای این جلسه که باحضور آقای حسن سلیمانی نماینده محترم شهرستان های صحنه، هرس ین و کنگاور در مجلس  شورای اسلامی، مهندس فرزادی پور فرماندار محترم شهرستان صحنه، دکتر احسان مهری مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان و جمع کثیری از کارکنان بهداشت و درمان برگزار شد، دکتر مهری ضمن بیان خیرمقدم و تشکر از نماینده محترم شهرستان جهت حضور در این جلسه، اهمّ فعالیت های انجام شده طی سال ۹۷ در حوزه بهداشت و درمان شهرستان صحنه را به شرح ذیل بیان نمود:
۱- راه اندازی کلینیک تخصصی شهرستان صحنه مجهز به سیستم نوبت دهی الکترونیک به عنوان دومین شهرستان در سطح استان
۲- احداث و بازسازی ساختمان جدید بخش دیالیز و خریداری تجهیزات جدید جهت این بخش
۳- راه اندازی و افتتاح انبار دارویی و ملزومات مصرفی بیمارستان با متراژی بالغ بر ۲۵۰ متر مربع در فضایی ایمن و استاندارد
۴- خریداری یک دستگاه آمبولانس جهت مرکز فوریت های پزشکی
۵- جذب نیروهای متخصص و پزشک عمومی جهت خدمت در بیمارستان دکتر معاون
۶- ساماندهی امور مالی شبکه بهداشت و درمان شهرستان برای تبدیل به شبکه پویا و شفافیت فعالیت های این حوزه
۷- بازسازی یک باب خانه بهداشت
۸- احداث دو ساختمان جهت پانسیون پزشکان میانراهان
۹- تجهیز پایگاه های بهداشتی درمانی

دکتر مهری در ادامه درخصوص برنامه این مرکز جهت افتتاح مرکز غربالگری سرطان این شهرستان و  بازدید از آن طی هفته آتی، ابراز امیدواری کرد و افزود : مرکز غربالگری سرطان با وجود تجهیزات پیشرفته ای از جمله دستگاه ماموگرافی، کولونوسکوپی، سی تی اسکن و ... به زودی مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

در ادامه جلسه، جناب آقای سلیمانی، نماینده مردم شریف شهرستان صحنه، ضمن تشکر از زحمات کارکنان شهرستان صحنه در ارائه خدمت به بیماران و اقدامات دکتر احسان مهری در ارتقاء وضعیت سلامت شهرستان، درخصوص نحوه پیگیری مطالبات برحق مردم و نیروی انسانی این شهرستان در هیئت امنای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و مجلس شورای اسلامی توضیحاتی ارائه نمود و گفت:
درخصوص پیگیری مطالبات برحق مردم و کارکنان در حوزه بهداشت و درمان و نیازمندی های تشخیصی و درمانی این شهرستان، همواره تلاش شده است که براساس قوانین و مقررات و معیارهای تعیین شده از سوی وزارت بهداشت  و مراجع ذیربط اقدام و پیگیری های لازم صورت گیرد.
وی در ادامه جلسه به سوالات پرسنل درخصوص برقراری حق مناطق جنگی شرق استان، پیگیری مطالبات بیمه ها به منظور تسریع در پرداخت معوقات کارکنان، تبدیل وضعیت کارکنان و سایر موضوعات مطرح شده پاسخ داد.
وی در ادامه افزود: با پیگیری های صورت گرفته، پنج دستگاه آمبولانس پیشرفته و مدرن برای حوزه انتخابیه اختصاص داده شده است که یک دستگاه آن به بیمارستان دکترمعاون شهرستان تحویل داده شد و رایزنی های لازم برای سایر شهرستان ها و بخش های حوزه های انتخابیه صورت گرفته که تا حصول نتیجه ادامه خواهد یافت.