اخبار

گفتگو با دکتر حسین رحیمی درخصوص ویروس کرونا

گفتگو با دکتر حسین رحیمی درخصوص ویروس کرونا
در پی شیوع ویروس جدید کرونا در جهان، دکتر حسین رحیمی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه د رگفتگو با روابط عمومی این شبکه گفت مردم نگران این ویروس نباشند.
 
دکتر حسین رحیمی اظهار داشت: مردم نگران این ویروس نباشند، چرا که همانند دیگر بیماری های واگیردار می توان با رعایت بهداشت فردی از ابتلا به آن پیشگیری کرد. پیگیری و اجرای اقدامات بهداشتی، درمانی و دارویی، اطلاع رسانی محتوای آموزشی به عموم مردم، آموزش پزشکان، تیم های درمانی و کارکنان بیمارستان و آمادگی بیمارستان برای پذیرش بیماران مشکوک از اقدامات این شبکه برای مقابله با این بیماری است. 
دکتر رحیمی افزود: 
عفونت با ویروس کرونا 2019 منجر به عفونتهای تنفسی گردیده و علائم آن مشابه سرماخوردگی می باشد، این ویروس های جدید از حیوانات (شتر-خفاش) به انسان منتقل می شوند. 
تماس با قطرات تنفسی ایجاد شده با عطسه و سرفه، لمس وسایل آلوده به ویروس و سپس لمس چشم ها و بینی و دهان، تماس با حیوانات آلوده و خوردن گوشت خام و نیمه پخته از راههای شناخته شده کسب ویروس می باشند. در صورت سفر به مناطق آلوده و تماس با بیماران بویژه درکارکنان بهداشتی شانس انتقال بیشتر می شود.
دوره کمون بیماری 2-14 روز می باشد و علایم بیماری شامل تب، سرفه و تنگی نفس می باشد. 
برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری لازم است به این نکات توجه شود:
از دست دادن و روبوسی کردن با افراد دارای علایم تنفسی (سرفه، عطسه و...) جدا خودداری کنید.
دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.
به طور مداوم و در هر زمان ممکن اقدام به شست و شوی کامل دست‌ها با آب و صابون کنید.
مدت شست‌وشوی دست‌ها حداقل به اندازه ۲۰ ثانیه باشد و تمامی قسمت‌های دست (انگشتان خصوصا انگشت شست, کف دست و مچ دست) شسته شود.
در صورت عدم دسترسی به آب از ژل های ضدعفونی کننده  با پایه الکل که نیاز به شستشو با آب ندارند، برای شستن دست استفاده کنید.
از رها کردن دستمال کاغذی‌های مصرف شده در محیط خودداری کنید.
از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.
از خوردن مواد غذایی نیم‌پز خودداری کنید.
پس از بازگشت از چین، در صورت داشتن علایم تنفسی تب‌دار، بیمار باید ضمن رعایت اصول حفاظت فردی ( شستن دست و استفاده از ماسک) به نزدیک‌ترین مرکز بهداشتی درمانی مراجعه کنید.
از بیماران مبتلا به علایم تنفسی (نظیر سرفه و عطسه)، حداقل یک متر فاصله داشته باشید.
حریم عفونی افراد، شعاع یک متر اطراف هر فرد (چه سالم و چه بیمار) است. همیشه این حریم را رعایت کنیم.
 
برای آگاهی از راه‌های پیشگیری و آخرین وضعیت بیماری کرونا ویروس جدید ۲۰۱۹، فقط به اطلاعیه‌هاو پیام‌های وزارت بهداشت کشور توجه کنید  ,به اطلاعاتی که توسط منابع غیرموثق در خصوص گسترش بیماری کرونا ویروس جدید ۲۰۱۹ از طریق فضای مجازی منتشر می‌شود اعتماد نکنید.
 
۲۶ بهمن ۱۳۹۸ ۱۵:۱۰

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید