پیام تبریک مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه به مناسبت روز پزشک

دکتر حسین رحیمی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه، طی پیامی یکم شهریور ماه، سالروز حکیم فرزانه، دانشمند و طبیب حاذق، شیخ الرئیس بوعلی سینا و روز پزشک را به سپیدپوشان جامعه پزشکی تبریک گفت.

متن پیام به شرح زیر است :

وَمَنْ اَحْیَاهَا فَکَاَنَّمَا اَحْیَاالنَّاسَ جَمِیعًا ( سوره مائده، آیه ۳۲)
هر کس نفسی را زنده کند، گویی همه انسانها را زنده کرده است.

یکم شهریورماه، سالروز حکیم فرزانه، دانشمند و طبیب حاذق، شیخ الرئیس بوعلی سینا، که به زیبایی روز پزشک نام گرفته است، فرصت مغتنمی است تا از خدمات و فداکاری های  ارزشمند این قشر فرهیخته در جامعه تجلیل و تقدیر نمائیم.
سپید پوشانی که با اتکا بر خداوند متعال و با بهره گیری از علم و دانشی که سال ها برای کسب آن تلاش کرده اند، می کوشند تا درد و رنج بیماران را کم کنند و نعمت سلامتی را به آنان بازگردانند، بی شک سزاوار تجلیل و قدردانی می باشند.

بر خود لازم می دانم ضمن قدردانی از زحمات و تلاش های شبانه روزی و خالصانه یکایک پزشکان در شرایط خطیر اپیدمی کرونا، صمیمانه قدردانی نموده و  از خداوند متعال توفیق روزافزون این عزیزان را مسئلت نمایم.

دکتر حسین رحیمی

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه