پیام تبریک مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه به مناسبت روز پرستار

پرستاران، درد آشنایان همه بیماران و از کار افتادگان هستند، مونس لحظه‌‏هاى درد و رنج انسان‌هایى هستند که نیاز به مونس و پرستار دارند.
مقام معظم رهبرى(مدظله العالى)

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه، متن پیام تبریک دکتر فریدون نوری به این شرح است:

بسمه تعالی

روز پرستار، روز ارج نهادن به مقام شامخ فداکارانی است که خستگی‌ناپذیر و متعهدانه در میدان خدمت به مردم ایستاده‌اند. پرستاران الگوهای والای صبر و اخلاص هستند که خدمات شایستۀ آن‌ها سلامت را برای جامعه به ارمغان آورده و نقش پررنگی در کاهش آلام و رنج‌های همنوعان خود دارند. حرفه مقدس پرستاری تنها مراقبت از علایم حیاتی بیمار و یا نگهبانی از مرز حیات بیمار نیست بلکه؛ دمیدن روح زندگی است در تن رنجور بیمار، وزش نسیم محبت و جاری کردن زلال امیدواری در جسم خسته بیمار است.

اینک در طلیعۀ میلاد باسعادت حضرت زینب کبری(س) و روز پاسداشت مقام پرستار ضمن ادای احترام به روح بلند شهدای پرستار، فرارسیدن این روز را به همۀ پرستاران شریف ایران اسلامی به‌ویژه پرستاران پرتلاش مجموعۀ دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و بالاخص بیمارستان دکتر معاون شهرستان صحنه تبریک عرض نموده و سعادت و سلامت این عزیزان را از درگاه ایزدمنان مسئلت دارم.

دکتر فریدون نوری

مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه