قدردانی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه از داوطلبان سلامت

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه دکتر فریدون نوری در پیامی از زحمات تمام نیروهای داوطلب فعال در حوزه سلامت تقدیر و تشکر کرد. متن پیام به این شرح است:

«بسم الله الرحمن الرحیم»

امام علی (ع):

ای جوانان! آبرویتان را با ادب و دینتان را با دانش حفظ کنید.

جوانان، اراده‌ای سترگ دارند و دل‌هایی دریایی و بزرگ که می‌توانند در آرامش سر سبز عشق، نیکی‌ها و زیبایی‌ها را بسرایند و دری به خانه خورشید بگشایند.

کشور ما هم از بدو پیروزی انقلاب چه در د‌وران جنگ تحمیلی و چه در دوران سازندگی و رشد اقتصادی و امروز در برهه و بحران حساس و همه گیری کرونا و در قالب طرح شهید سلیمانی جوانانی بی ادعا بودند که قدمهایی را در کنار مدافعان سلامت برداشتند و به تبع آن، به صورت خودجوش و داوطلب در این سنگر نبرد حاضر شدند و به یاری مردم ولایت مدار و انقلابی شهرستان صحنه شتافتند.

اینجانب از زحمات تمام نیروهای داوطلب فعال در حوزه سلامت، رابطان بهداشت، سفیران سلامت، سازمانها، نیروهای داوطلب بسیج و هلال احمر، خانه های مشارکت که شبکه بهداشت و درمان صحنه را همراهی می کنند قدردانی نموده و توفیق روز افزون این عزیزان را در دستیابی به جامعه ای سالم و پویا، از خداوند منان خواهانم.

دکتر فریدون نوری

مدیر شبکه بهداشت و درمان  شهرستان صحنه