بازدید تیم مدیریتی معاونت درمان از بیمارستان دکتر معاون شهرستان صحنه

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه، روز سه شنبه مورخه 9 اسفند 1401 دکتر صوفیوند معاونت محترم درمان دانشگاه و هیات همراه و مدیران شبکه و مسئولین بیمارستان های شرق استان (کنگاور، سنقر و هرسین) ضمن بازدید چند ساعته از بخش های مختلف (بالینی، پاراکلینیک و اداری) بیمارستان، جلسه ای با محوریت بررسی نقاط قوت و ضعف، پیگیری مشکلات و ارائه راهکار توسط کارشناسان مربوطه برگزار گردید.

تیم پایش مدیریتی معاونت درمان بیمارستان دکتر معاون صحنه را ارزیابی کرد.
این بازدید که با سرپرستی دکتر پرویز صوفیوند معاون درمان دانشگاه صورت گرفت کلیه اعضای تیم به بازدید و ارزیابی بخش های مختلف این مرکز پرداختند.
دکتر صوفیوند معاون درمان دانشگاه ضمن بازدید از بخش های مختلف بیمارستان دکتر معاون، با پرسنل، پرستاران، پزشکان و متخصصین این مرکز در خصوص مشکلات موجود صحبت کرده و راهکارهای موجود را مورد بررسی قرار دادند.
حضور کلیه مدیران ستادی معاونت درمان در این سری از بازدید ها باعث بررسی دقیق تر مسائل و مشکلات مراکز و همچنین ایجاد وحدت رویه در ارزیابی ها می گردد.