مطالبات مالی پرسنل پرداخت شد

دکتر پاکزاد اعلام کرد: با تلاشهای ریاست محترم دانشگاه، معاونت محترم توسعه و مدیریت مالی دانشگاه امروز مبالغ لازم برای تسویه حساب مالی پرسنلی به حساب شبکه واریز شد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه گفت: با تلاشهای بی وقفه ریاست دانشگاه، معاونت توسعه و مدیریت مالی دانشگاه ، مبالغی از مطالبات بیمه ای مراکز درمانی واصل و امروز بحساب شبکه های بهداشت و درمان واریز شد. وی افزود ظرف امروز و فردا کلیه مطالبات پرسنل درمانی بحساب این عزیزان زحمتکش واریز خواهد شد.

سرپرست شبکه ضمن تبریک سال نو به همه همکاران اظهار داشت که ما رهین منت این عزیزان بوده و هستیم و از تک تک پزشکان و پرستاران و کادر درمان که صبورانه همراه و همقدم ما بوده اند تشکر مینمایم و خود را بعنوان فردی که سالها در ساعات سخت و در شرایط پر استرس در بخشهای بیمارستانی دوشادوش این مرادان و زنان نازنین به کار پرداخته ام در برابر تک تک آنان مسئول و پاسخگو میدانم.