تشکیل جلسه اصلاح نهایی یرنامه عملیاتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه در تاریخ 95/5/6 جلسه اصلاح نهایی برنامه عملیاتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه باحضور دکتر بیژن کبودی مدیر برنامه ریاست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، دکتر هوشنگ بهاری سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه، مهندس امیر خاکی مدیریت بیمارستان دکتر معاون شهرستان صحنه و جمعی از پرسنل بهداشتی و درمانی برگزار شد.

در ابتدا جناب آقای دکتر هوشنگ بهاری سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه ضمن عرض خیرمقدم به دکتر بیژن کبودی مدیر برنامه ریاست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مطالبی را در زمینه برنامه عملیاتی، مصوبات، برنامه ها و فعالیت های پیش بینی شده و درحال اجرا در بخش های مختلف شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه عنوان کردند.

در ادامه دکتر کبودی توضیحاتی در زمینه هدف از تدوین برنامه عملیاتی در شبکه های بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی، چگونگی تدوین، اصلاح و پایش برنامه عملیاتی بیان نمودند و عنوان کردند:

برنامه عملیاتی جدید برنامه ای جامع است و تمامی واحدها را دربرمی گیرد. برنامه های کلیه واحدها بایستی هماهنگ باشد و در نهایت این برنامه بایستی با بودجه هماهنگ باشد. اهداف کلان وزارت بهداشت مشتمل بر 21 بند است که برای هریک برنامه های کمی دیده شده است. برنامه عملیاتی شبکه ها بجای اینکه مبتنی بر اهداف باشد ماموریت محور است و این ماموریت ها بایستی براساس ارزیابی هایی که توسط معاونت های دانشگاه علوم پزشکی، شبکه ها و یا فرمانداری صورت می گیرد انتخاب گردد.

ایشان در ادامه بیان کردند: برنامه عملیاتی جدید ماموریت محور است و تمامی فعالیت های واحدها را دربرنمی گیرد و تنها ماموریت های مهم مدیریتی را دربرمی گیرد. هر ماموریت یک جدول دارد و ماموریت ها عمومی یا اختصاصی هستند. همچنین ضروری است یک فرد مشخص به عنوان مسئول پایش هر برنامه تعیین گردد. مسئول پایش هر برنامه بایستی در زمینه اجرا یا عدم اجرای برنامه آن برنامه پاسخگو باشد.

در پایان جلسه دکتر بیژن کبودی سوالات و ابهامات مطرح شده توسط کارشناسان و همکاران شبکه و بیمارستان در زمینه چگونگی تدوین، اجرا و پایش برنامه عملیاتی را پاسخگو بودند.

کبودی 2
کبودی1