پیام تبریک مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه به مناسبت میلاد با سعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار

دکتر فریدون نوری، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه در پیامی فرارسیدن میلاد با سعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار را تبریک گفت.

متن پیام به شرح زیر می باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم

سالروز ولادت باسعادت بزرگ بانوی اسلام و پرچم دار نهضت امام حسین (ع)، حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار فرصت مناسبی برای قدردانی از زحمات شبانه روزی جامعه پرستاری است. بی‌تردید پرستاران اسوه‌های عفت، صبر، عطوفت و متکی به خصایص نیک انسانی هستند که در شرایط طاقت فرسای کاری با روحیه‌ای برگرفته از ویژگی‌های والای بانوی استقامت و شکیبایی، تلاش می‌کنند آلام بیماران را با فداکاری و حس انسان دوستی کاهش دهند و امید به زندگی را به آنان بازگردانند. امروز مردم، قدردان فداکاری ها و از خودگذشتگی خدمات کادر پرستاری هستند و بیش از گذشته نسبت به سختی کار آن‌ها و خدماتی که این قشر زحمتکش به جامعه ارائه می نمایند، آگاه و سپاسگزار زحمات این فرشتگان زمینی هستند.

اینک در طلیعۀ میلاد باسعادت حضرت زینب کبری(س) و روز پاسداشت مقام پرستار ضمن ادای احترام به روح بلند شهدای پرستار، فرارسیدن این روز را به همۀ پرستاران شریف ایران اسلامی به‌ویژه پرستاران پرتلاش مجموعۀ دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و بالاخص بیمارستان دکتر معاون شهرستان صحنه تبریک عرض نموده و سعادت و سلامت این عزیزان را از درگاه ایزدمنان مسئلت دارم.

دکتر فریدون نوری

مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه