برگزاری مراسم سالروز گرامیداشت حماسه 9 دی در شهرستان صحنه

در روز شنبه 9 دی 1402، مراسم گرامیداشت حماسه 9 دی با حضور مسئولین و کارکنان شبکه بهداشت و درمان، اعضای بسیج جامعه پزشکی، خانواده معظم شهدا و مسئولین ادارات این شهرستان در مسجد امام خمینی (ره) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه، سرهنگ محسن دارابی فرمانده سپاه ناحیه صحنه ضمن خیر مقدم به حاضرین در این مراسم از حضور بی سابقه مردم در روز 9 دی 1388 در سراسر کشور در حمایت از نظام اسلامی و ابراز انزجار از فتنه گران تقدیر نمودند.

در ادامه مراسم، حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا خاص امیری با گرامیداشت مراسم 9 دی و تسلیت به مناسبت فرارسیدن سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی از حضور پرشور مردم شهرستان صحنه در این مراسم تقدیر نمودند و اظهار داشتند که این روز، روز میثاق با ولایت است.

این مراسم با اجرای گروه سرود دختران مدرسه شهید یدالله خزایی و قرائت قطعنامه به پایان رسید.