دکتر فرهاد امیریان به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه منصوب شد/ تقدیر از دکتر فریدون نوری

دکتر محمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه طی حکمی دکتر فرهاد امیریان را به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه منصوب نمود.

دکتر امیریان متولد 1348 در شهرستان سنقر و متخصص پاتولوژی است که علاوه بر دوره پزشکی عمومی دوره تخصص خود را نیز در سال 1398 در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به پایان رسانیده است.

مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی، پزشک بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان سنقر و مسئول فنی آزمایشگاه بیمارستان دکتر معاون صحنه مشغول فعالیت بوده است.

شایان ذکر است پیشتر دکتر فریدون نوری مسئولیت فوق را عهده دار بوده است که دکتر محمدی با اهدا لوح زیر از وی تقدیر نمود.

به نام خدا

جناب آقای دکتر فریدون نوری:

نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.
بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه با  تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر و تشکر می نمایم. امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده و در تمام مراحل زندگی موفق و سربلند باشید.

دکتر قباد محمدی
رئیس دانشگاه